YYÜ'de "Masalların Öteki Yüzünde Aşk" Şiir Dinletisi - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de "Masalların Öteki Yüzünde Aşk" Şiir Dinletisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) Güvenlik Meslek Yüksek Okulu ve Çaldıran Meslek Yüksek Okulu "Masalların Öteki Yüzünde Aşk" temalı şiir dinletisi düzenlendi.
Van'ın Kurtuluşunun 100. Yılında 100 etkinlik programı kapsamında Van Güvenlik Meslek Yüksekokulu ve Çaldıran Meslek Yüksek Okulu'nun ortaklaşa düzenlediği "Masalların Öteki Yüzünde Aşk" temalı Şiir Dinletisi gerçekleştirildi. Edebiyat Öğretmeni Şair Tarkan Berkant Altınkaya’nın şiir dinletisinde Çaldıran Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakkı Duru ve YYÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğrencilerinden   Halil Dinç, Eren Yaman ve Ahmet Kuzu müzikleriyle eşlik ettiler.
Şiir dinletisine katılan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal yaptığı konuşmada üniversitelerde sanat, spor ve edebiyatın önemine vurgu yaparak, Van'ın Kurtuluşunun 100. Yılında 100 etkinlik programı kapsamında düzenlenen sanat etkinliğinin iki Yüksekokulun işbirliği ile düzenlenmesinin üniversite açısından memnuniyet verici olduğunu söyledi.
Şiir dinletisine akademisyenler ve öğrenciler katıldı.