YYÜ Edebiyat Fakültesi'nde Muhteşem Konser

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Öğretim Üyesi Metin Barlık Edebiyat Fakültesi'nde "100. Yıl Etkinlikleri" kapsamında bir konser verdi.
YYÜ'de Van'ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu kapsamda Edebiyat Fakültesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Metin Barlık tarafından bir konser verildi. Fakültenin 100. Yıl Sahnesi'nde sevilen türküleri seslendiren Barlık öğrencileri coşturdu. Çok sayıda öğrencinin ve öğretim üyesinin katıldığı konserde  halaylar çekildi. Sahne performansı ve sesiyle davetlileri büyükleyen Barlık'ın söylediği Türkülere eşlik eden davetliler muhteşem bir gün yaşadı.

Konsere Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Taştan ve  binden fazla kişi katıldı.