Van YYÜ' de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Van YYÜ' de Kan Bağışı Kampanyası Başlatıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve Kampüsünde Kızılay Kan Merkezi tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.
Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ında bir ünite kan vererek desteklediği kan bağışına öğrenci ve personelin yoğun katılım gösterdi. Van YYÜ Rektörü Battal, üniversitemiz ve Kızılay olarak bir hafta sürecek bir kan bağışı kampanyası başlattıklarını ifade ederek şöyle konuştu ;
"Bu gün Kızılay'ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına biz de katıldık. Öğrencilerimizden de çok yoğun ilgi var. Kan bağışına katılan bütün personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Gerçekten öğrencilerimizin ve insanlarımızın bu tür bağışlarda, yardımlarda hassasiyetini hep birlikte gördük. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu kampanya bir hafta boyunca devam edecek. Öğrencilerimiz bu süreci yakından takip ediyorlar. Dolayısıyla tahminlerimizin üzerinde bir destek olacaktır” dedi.