YYÜ'de Masa Tenisi Turnuvası Başladı - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de Masa Tenisi Turnuvası Başladı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Sağlıklı Yaşam ve Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'nün Van'ın Kurtuluşunun 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında düzenlediği öğrenciler arası masa tenisi turnuvası   başladı.
YYÜ Sağlıklı Yaşam ve Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkez  Müdürlüğü öncülüğünde 01-30 Mart tarihleri arasında Aktif Kampüs Projesi Kapsamında Öğrenci Konseyi, Sağlıklı Yaşam Fiziksel Aktivite Topluluğu ve Genç Hekimler Topluluğu iş birliği ile 16 Fakülte ve Yüksekokulun katılımı ile yapılan masa tenisi turnuvası başladı. Masa tenisi turnuvalarının  ilkine   Tıp Fakültesinde Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Güdücüoğlu ve Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Funda Coşkun ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Turnuvayla ilgili konuşan Yrd. doç. Dr. Coşkun bir ay sürecek bu etkinliğin Van'ın kurtuluşunun 100. yılı kapsamında yapıldığını ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.