YYÜ'de "Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi" Açıldı - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ'de "Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi" Açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde  (Van YYÜ) "Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi" açıldı.
Van YYÜ Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü Öğr. Gör. Halit Yabalak'ın öğrencilerinin yaptığı eserlerden oluşan "Öğretmenler Günü Karma Resim Sergisi" törenle açıldı. Eğitim Fakültesi Mahire Bal Sergi Salonunda resim severlerin beğenisine sunulan sergi 3. sınıf öğrencilerinin yaptığı 28 yağlı boya eserden oluşuyor.
Sergiyle ilgili konuşan Yabalak, öğretmenler günü vesilesiyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, "13 öğrencimizin eserlerinden oluşan sergimizi tüm öğretmenlerimize ithaf ediyoruz" dedi.
YYÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çelik, akademik personel ve çok sayıda öğrencinin açılışına katıldığı sergi 3 gün boyunca açık olacak.