Rektör Battal Öğrencilere Youthpass Sertifikalarını Verdi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin yürüttüğü “Yerelden Ulusala Gençlik Politikaları” projesi kapsamında öğrencilere sertifikaları Rektör Prof. Dr. Peyami Battal tarafından verildi.
AB Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Van YYÜ Proje Destek Ofisi Koordinatörlüğü'nün yürüttüğü  “Yerelden Ulusala Gençlik Politikaları” adlı proje kapsamında Türkiye’nin 7 bölgesinde gerçekleştirilen çalıştayların sonuncusu YYÜ Sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.
Çalıştayda konuşan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal katılımcı öğrencilere her alanda çok çalışmaları gerektiğini söyleyerek, "Biz gençler için neler yapabileceğimiz konusunda sürekli  çalışıyor. Eğitim, sağlık, istihdam, çevre konularında gençlerimizin ihtiyaç ve isteklerini değerlendirip, bu ihtiyaçlara cevap vermeye çalışıyoruz. Ayrıca böyle önemli bir projenin Türkiye genelinde Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilmesinden de memnuniyet duyuyorum." diye konuştu.

Rektör Battal proje kapsamında  Doğu Anadolu illerinden gelen katılımcılara  Youthpass sertifikalarını vererek öğrencileri tebrik etti.
genelinde yürütülen faaliyetlerin sunulduğu “Ulusal Gençlik Politika Belgesi”’nin oluşması amacıyla   Ulusal Zirve 2018’de Ankara’da gerçekleştirilecektir.