Van YYÜ'den Iraklı Öğrencilere Destek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Irak’taki üniversite rektörlerine mesaj göndererek yardıma hazır olduklarını söylerken, depremde ailesi zarar gören öğrencilere destek için de senatoyu toplayacağını belirtti.

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Irak’tan gelen yaklaşık 400 öğrencilerinin olduğunu ifade ederek; Kerkük, Süleymaniye, Politeknik, Halepçe, Selahattin, Koya ve Germiyan üniversitesi rektörlerine mesaj gönderdiğini söyledi. Mesajda, Van YYÜ adına geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Battal, yardıma hazır olduklarını iletti. Battal, depremde ailesi zarar gören öğrenciler için de üniversite senatosunda nasıl destek olunacağı konularının görüşüleceğini ve Irak’a gitmek isteyen öğrenciler olması durumunda da bir otobüs kaldıracağını belirtti.

Haberler İçin:

Milliyet Gazetesi