Rektör Battal Bahçesaray ve Çatak'tan Gelen Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

Rektör Battal Bahçesaray ve Çatak'tan Gelen Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal Bahçesaray ve Çatak ilçelerinden getirilen lise öğrencileri yemekte bir araya geldi.
Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Bahçesaray Mehmet Özcan, İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kasım Erva ile Van YYÜ'ye gelen öğrenciler Zeve Yerleşkesini  gezdi. Öğle yemeğinde öğrencilerle bir araya Rektör Prof. Dr. Peyami Battal burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "YYÜ Türkiye'nin en önemli  üniversitelerinden biridir. Ayrıca çok güzel bir kampusumuz var. İnşallah lise bitince sizi burada ve ülkemizin diğer üniversitelerinde göreceğiz. Sizden bir ricam olacak çok okuyun ve ülkemize hayırlı evlatlar olun" diye konuştu.
Konuşmanın ardından yemeğe geçilirken, etkinlik toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.
Ziyarette YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kemal Demir'de hazır bulundu