YYÜ Burs Kampanyasına İş Adamı Eraslan'dan Destek - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ Burs Kampanyasına İş Adamı Eraslan'dan Destek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğü'nün başlattığı burs kampanyasına destek verenler her geçen artıyor. Vanlı İş Adamı Abdulkahar Eraslan burs kampanyası için açılan hesaba 10 bin TL para yatırdı.
Van YYÜ Rektörlüğü'nün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs kampanyasına gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Vanlı iş adamı Abdulkahar Eraslan açılan burs hesabına 10 bin TL yatırarak kampanyaya destek verdi.
Öğrenciler için bağış yapan Eraslan'ı makamında kabul eden Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan yardımların Türkiye'nin geleceğine verilen destek olduğunun altını çizdi.  Eraslan'a yaptığı bağıştan dolayı teşekkür eden Rektör Battal, "Burs kampanyamız iyi gidiyor fakat destek veren Vanlı iş adamlarımızın sayısının daha çok artmasını bekliyoruz." dedi.
Kampanya kapsamında hem GSM hattından ‘BURS yazıp 1465’e göndererek bağışta bulunulabiliyor hem de Türk Ekonomi Bankası’nda açılan hesaba para yatırarak ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlanabiliyor.