YYÜ Burs Kampanyasına İş Adamı Bayram'dan Destek - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

YYÜ Burs Kampanyasına İş Adamı Bayram'dan Destek

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörlüğünün ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı burs kampanyası destek veren Antpa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram YYÜ Burs Koordinatörlüğü hesabına 15 bin TL yatırdı.
Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'ı ziyaret eden Antpa Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bayram ihtiyaç sahibi öğrenciler için YYÜ Burs Koordinatörlüğü hesabına 15 TL yatırdı. Bayram'ı makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Peyami Battal üniversitede birçok öğrencinin maddi sıkıntılar yaşadığına dikkat çekerek, "Bu öğrencilerimize burs veren bir burs koordinatörlüğümüz var. Öğrencilerimize bu koordinatörlük aracılığıyla destek olmaya çalışıyoruz. Başlattığımız burs kampanyasına destek veren Adnan Bey'e ben teşekkür ediyorum. İnşallah diğer iş adamlarımızda başlattığımız kampanyamıza destek verirler" dedi.
Başlatılan kampanya kapsamında hem GSM hattından  BURS yazıp 1465'e göndererek bağışta bulunulabiliyor hem de Türk Ekonomi Bankası'nda açılan hesaba para yatırarak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunabiliyor.