​Rektör Battal YYÜ Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Rektör Battal YYÜ Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

YYÜ Merkezi Yemekhanesi'nde Rektörlüğün verdiği iftara Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel katıldı.
İftar yemeğinde konuşan YYÜ Rektörü Prof.Dr. Peyami Battal, Ramazan ayının birlik ve beraberlik açısından önemine değinerek, üniversite personeliyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.   Her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe, hoşgörüye ihtiyaç olduğunu dile getiren Battal, "Bu mübarek Ramazan dolayısıyla beraberliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Ülkemiz dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olma yolunda hızla ilerlerken üniversitemizde önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Hep birlikte çalışırsak hem ülkemizi hem de üniversitemizi daha ileri noktalara taşıyabiliriz. Bu duygularla hepimizin Ramazan'ı mübarek olsun" diye konuştu.
İftar yemeğine üniversite personeli aileleriyle birlikte katıldı.