​III. Uluslararası Gençlik Buluşması YYÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı

III. Uluslararası Gençlik Buluşması YYÜ Ev Sahipliğinde Yapıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) "III. Uluslararası Gençlik Buluşması Davetli Karma sergisi" açıldı.
YYÜ Eğitim Fakültesi, Türkiye Sanatı Etkinlik Grubu, Kastamonu Üniversitesi Kültür Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile hayata geçirilen III. Uluslararası Gençlik Buluşması Davetli Karma Sergisi YYÜ Cengiz Andiç Kültür Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Van Valisi İbrahim Taşyapan, YÖK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Rahmi Er, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, protokol, akademisyenler ve çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği sergide yerli ve yabancı sanatçıların farklı tekniklerdeki çok sayıdaki eserine yer verildi.
Yurtdışından 7 sanatçının eserlerine yer verilen sergide Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden yaklaşık 100 sanatçının eserlerine yer verildi. Sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan sergi iki hafta açık kalacak.