Diyanet İşleri Başkanı Görmez YYÜ'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde bulunan caminin açılışını gerçekleştirerek akşam namazı kıldırdı. Çeşitli ziyaretler için Van'a gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Zeve Şehitliği Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Zeve yerleşkesinde bulunan lojmanların yanındaki caminin açılış kurdelesini Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Milletvekili Beşir Atalay, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal ve İl Müftüsü Nimetullah Arvas tarafından kesildi. YYÜ Rektörlüğünün arazi tahsis etmesiyle Tuşba Zeve Şehitlik Cami Derneği tarafından yaptırılan Zeve Şehitliği Camisi'nde Diyanet İşleri Başkanı Görmez tarafından akşam namazı kıldırıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez YYÜ'de Cami Açılışı Gerçekleştirdi